Aktualności
Filtruj wiadomości
05.09.2023

Noc Innowacji 2023

20 października 2023 r. zapraszamy na Politechnikę Częstochowską na NOC INNOWACJI!

28.07.2023

Dziekanat w sierpniu nieczynny

W terminie 1.08.2023 - 31.08.2023 roku Dziekanat Wydziału będzie nieczynny

13.07.2023

ZOSTAŁ RÓWNO TYDZIEŃ DO ZAKOŃCZENIA NABORU ZGŁOSZEŃ DO TEGOROCZNEJ EDYCJI STUDENCKIEGO KONKURSU NAGRODA JAMESA DYSONA

Został jeszcze TYDZIEŃ do zakończenia naboru zgłoszeń w tegorocznej edycji Konkursu Nagroda Jamesa Dysona, organizowanego przez Fundację Jamesa Dysona. To ostatnia szansa na zgłoszenie wynalazku dla studentów oraz niedawnych absolwentów kierunków związanych z inżynierią i projektowaniem. Młodzi innowatorzy mogą przesyłać projekty do 19 lipca 2023 r.

10.07.2023

Informacja o rozpoczętym procesie wyborczym do komitetów naukowych Polskiej Akademii Nauk

Informacja o rozpoczętym procesie wyborczym do komitetów naukowych Polskiej Akademii Nauk

04.07.2023

Konkurs „OTWARTE DRZWI”

Zapraszamy do udziału w konkursie „OTWARTE DRZWI” na najlepsze prace magisterskie i doktorskie, których tematem jest niepełnosprawność w wymiarze: społecznym, zawodowym lub zdrowotnym.

20.06.2023

Strona Biura ds. Osób z Niepełnosprawnościami – nowe informacje

Pracownicy Biura ds. Osób z Niepełnosprawnościami serdecznie zapraszają na nową odsłonę strony BON (bon.pcz.pl).

Copyright © Politechnika Częstochowska. Wszystkie prawa zastrzeżone.

uczelnia_dostepna.svgPolitechnika Częstochowska uczelnią dostępną.
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.
Logo Fundusze EuropejskieFlaga PolskiLogo Narodowego Centrum Badań i RozwojuFlage Unii Europejskiej

Cenimy sobie zaufanie użytkowników i szanujemy ich prywatność. Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies w celach statystycznych oraz w celu dostosowania serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników.  W przeglądarce internetowej można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej o plikach cookies i o ochronie Twojej prywatności przeczytasz w Informacje o cookies

Zapisano