Aktualności
Filtruj wiadomości
28.10.2024

Seminarium dotyczące zasad uzyskiwania uprawnień budowlanych

W sobotę 26 października o godzinie 12.00 w naszej Auli D1 przy ulicy Dąbrowskiego 73 odbyło się spotkanie z przedstawicielami Śląska Okręgowa Izba Inżynierów Budownictwa w Katowicach oraz Polski Związek Inżynierów i Techników Budownictwa - Oddział w Częstochowie dotyczące wymagań uzyskania uprawnień budowlanych.

28.10.2024

Forum prawno-ekonomiczne „Zielony rozwój – perspektywa na najbliższą przyszłość”

25 października br. odbyła się III edycja Forum prawno-ekonomiczne „Zielony rozwój – perspektywa na najbliższą przyszłość”, w której nasi pracownicy brali czynny udział.

24.10.2024

Godziny Rektorskie - 29 października 2024 r.

Godziny Rektorskie dla doktorantów, w związku z wyborami do Wydziałowych Rad Doktorantów, 29 października 2024 r., Wydział Infrastruktury i Środowiska: 10.00 - 11.00

24.10.2024

Uczestniczymy w jubileuszu 50-lecia pracy naukowej prof. Jana Talera

21 października 2024 roku w Międzynarodowym Centrum Edukacyjno-Badawczym “Działownia” prof. dr hab. inż. Jan Taler świętował 50-lecie pracy naukowej. Wybitny naukowiec, światowej klasy ekspert w obszarze energetyki.

23.10.2024

Nabór do Programu BioLAB 2025-26

Ruszył nabór do Programu BioLAB 2025-26 dla studentek i studentów studiów magisterskich oraz doktoranckich na roczny staż w USA

Copyright © Politechnika Częstochowska. Wszystkie prawa zastrzeżone.

uczelnia_dostepna.svgPolitechnika Częstochowska uczelnią dostępną.
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.
Logo Fundusze EuropejskieFlaga PolskiLogo Narodowego Centrum Badań i RozwojuFlage Unii Europejskiej

Cenimy sobie zaufanie użytkowników i szanujemy ich prywatność. Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies w celach statystycznych oraz w celu dostosowania serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników.  W przeglądarce internetowej można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej o plikach cookies i o ochronie Twojej prywatności przeczytasz w Informacje o cookies

Zapisano