Aktualności
Filtruj wiadomości
04.07.2023

KIERUNEK ARCHITEKTURA KRAJOBRAZU

KIERUNEK ARCHITEKTURA KRAJOBRAZU - ZAPRASZAMY DO STUDIOWANIA

04.07.2023

KIERUNEK INŻYNIERIA ŚRODOWISKA

KIERUNEK INŻYNIERIA ŚRODOWISKA - ZAPRASZAMY DO STUDIOWANIA

04.07.2023

Konkurs „OTWARTE DRZWI”

Zapraszamy do udziału w konkursie „OTWARTE DRZWI” na najlepsze prace magisterskie i doktorskie, których tematem jest niepełnosprawność w wymiarze: społecznym, zawodowym lub zdrowotnym.

05.06.2023

Szkolenie -> SYSTEMY FOTOWOLTAICZNE – TEORIA I PRAKTYKA

Zapraszamy Studentki i Studentów na Szkolenie - SYSTEMY FOTOWOLTAICZNE – TEORIA I PRAKTYKA

22.05.2023

AUDITOR WEWNĘTRZNY SYSTEMU ZARZĄDZANIA ŚRODOWISKOWEGO ISO 14001

Osoby zainteresowane wzięciem udziału w szkoleniu proszone są o zapoznanie się z Regulaminem rekrutacji oraz złożenie formularza rekrutacyjnego w Biurze Obsługi Katedr przy ul. Brzeźnickiej 60a (pok.3) w godz. 9:00-13:00 lub u Koordynatora szkolenia

09.05.2023

Godziny Rektorskie w związku z organizacją Wiosny Studentów

Decyzją JM Rektora Politechniki Częstochowskiej prof. dr hab. inż. Norberta Sczygiola na wniosek Uczelnianej Rady Samorządu Studenckiego w związku z organizacją Wiosny Studentów pod nazwą „Juwenalia PCz&UJD” w dniu 18 maja 2023 r. od godziny 13:00 oraz 19 maja 2023 r. przez cały dzień będą obowiązywać godziny rektorskie na wszystkich Wydziałach

Copyright © Politechnika Częstochowska. Wszystkie prawa zastrzeżone.

uczelnia_dostepna.svgPolitechnika Częstochowska uczelnią dostępną.
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.
Logo Fundusze EuropejskieFlaga PolskiLogo Narodowego Centrum Badań i RozwojuFlage Unii Europejskiej

Cenimy sobie zaufanie użytkowników i szanujemy ich prywatność. Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies w celach statystycznych oraz w celu dostosowania serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników.  W przeglądarce internetowej można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej o plikach cookies i o ochronie Twojej prywatności przeczytasz w Informacje o cookies

Zapisano