Zapraszamy na webinarium on-line: „Żywność genetycznie modyfikowana” w dniu 27.09.2022, godz. 18.00

21.09.2022 Informacje

Serdecznie zapraszamy na webinarium on-line:
„Żywność genetycznie modyfikowana”

27.09.2022, godz. 18.00 - 19.30

https://teams.live.com/meet/9461271091098 

21092022_plakat.png

W PROGRAMIE SPOTKANIA:

Żywność genetycznie modyfikowana - korzyści i zagrożenia - dr Małgorzata Worwąg, PCz

Przepisy dotyczące GMO - dr hab. inż. Ewa Wiśniowska, prof. PCz

GMO wokół nas - przykłady - dr hab. Anna Grobelak, prof. PCz

GMO- zamknięte - dr inż. Krzysztof Fijałkowski, PCz 

DYSKUSJA – PYTANIA I ODPOWIEDZI

ZAPRASZAMY!

UDZIAŁ W SPOTKANIU JEST BEZPŁATNY

Spotkanie realizowane w ramach projektu „HUB Innowacji Energetycznych i popularyzacji nauki na Wydziale Infrastruktury i Środowiska PCz”, Program Ministerstwa Edukacji i Nauki „Społeczna Odpowiedzialność Nauki – Popularyzacja nauki i promocja sportu”
na lata 2021-2022

Copyright © Politechnika Częstochowska. Wszystkie prawa zastrzeżone.

uczelnia_dostepna.svgPolitechnika Częstochowska uczelnią dostępną.
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.
Logo Fundusze EuropejskieFlaga PolskiLogo Narodowego Centrum Badań i RozwojuFlage Unii Europejskiej

Cenimy sobie zaufanie użytkowników i szanujemy ich prywatność. Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies w celach statystycznych oraz w celu dostosowania serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników.  W przeglądarce internetowej można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej o plikach cookies i o ochronie Twojej prywatności przeczytasz w Informacje o cookies

Zapisano