ZAPRASZAMY NA WEBINARIUM ON-LINE „RADY NA ODPADY”

05.07.2022 Wydarzenia

rady_na_odpady_baner1.png

ZAPRASZAMY NA WEBINARIUM ON-LINE „RADY NA ODPADY”

TERMIN: 12 LIPCA 2022 r. godz. 18:00-19:30

MIEJSCE SPOTKANIA:  Komunikator Zoom 

link do spotkania KOMUNIKATOR ZOOM

Identyfikator spotkania ID: 913 7199 7524

Kod dostępu: 128351

Spotkanie poprowadzą pracownicy Wydziału Infrastruktury i Środowiska oraz zaproszeni goście.

„HUB Innowacji Energetycznych i popularyzacji nauki na Wydziale Infrastruktury i Środowiska PCz”,

Program Ministerstwa Edukacji i Nauki „Społeczna Odpowiedzialność Nauki – Popularyzacja nauki i promocja sportu” na lata 2021-2022

PROGRAM SPOTKANIA:

Innowacyjne rozwiązania zabezpieczeń składowisk odpadów
dr hab. inż. Jolanta Sobik-Szołtysek, prof. PCz, Politechnika Częstochowska

Jak zmieniła się morfologia składowanych odpadów w związku z obowiązkiem segregacji
mgr inż. Magdalena Wrońska, Częstochowskie Przedsiębiorstwo Komunalne, SP. Z.O.O
dr inż. Anna Kwarciak-Kozłowska, Politechnika Częstochowska

Dlaczego śmieci tyle kosztują ?
dr Monika Gałwa-Widera, Politechnika Częstochowska

Jak wygląda recykling stłuczki szklanej ?
mgr inż. Patrycja Dorożyńska, SAR Recykling Sp. z o.o.

Drugie życie szyby samochodowej
dr inż. Ewa Siedlecka, Politechnika Częstochowska


DYSKUSJA – PYTANIA I ODPOWIEDZI

ZAPRASZAMY!

UDZIAŁ W SPOTKANIU JEST BEZPŁATNY

Copyright © Politechnika Częstochowska. Wszystkie prawa zastrzeżone.

uczelnia_dostepna.svgPolitechnika Częstochowska uczelnią dostępną.
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.
Logo Fundusze EuropejskieFlaga PolskiLogo Narodowego Centrum Badań i RozwojuFlage Unii Europejskiej

Cenimy sobie zaufanie użytkowników i szanujemy ich prywatność. Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies w celach statystycznych oraz w celu dostosowania serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników.  W przeglądarce internetowej można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej o plikach cookies i o ochronie Twojej prywatności przeczytasz w Informacje o cookies

Zapisano